dec
21

A cukormázból

Címkék: love karácsony | Szerző: barbin | 4:42 pm

Amióta dolgozom a legjobb hetemet élem. Azért, mert szabadságon vagyok egy hete. Annyira-annyira megérdemeltem. És így tölteni a legjobb. Amikor 3 napon keresztül csak fetrengtek és egymást szeretitek. Megfojt titeket a rózsaszín cukormáz genny. Elhiszed, hogy örökké együtt maradhattok, mert a sors, biztos őt szánta neked. Elhiszed még, hogy ez biztosan nem fog elmúlni és a legjobb, hogy érzed, tudod, hogy ő is ezt tudja. Egyszerűen nem kívánhatnék jobbat. Viki is megmondta, eszik, iszik, beszél ennél több nem kell. 
Csöpögésről ennyit. Várom, hogy hazamenjek, mert július óta rendesen nem voltam otthon. Csak addig egy holnapi felvételit abszolválni kell. Azt nem tudom, következő félévtől hogyan fogok élni. Az egynapos hétvégékkel + nyelvsuli.   Ingyen mehetek angolra,mert állambácsi fizeti, cserébe minden órán ott kell majd lennem...Nem baj, nem árt. Tanulni kell:) És hosszú évek után karácsonyi hangulatom van. Így lehet készülni, ha nincs munka, vizsgaidőszak 

A bejegyzés trackback címe:

https://barbin.blog.hu/api/trackback/id/tr354976511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása