jan
29

láláláláá

Címkék: semmi allday | Szerző: barbin | 4:35 pm

törörötöttö felvettek mesterre....túlságosan nyugodt volt az életem. El sem kezdtem járni, de már tépem a hajamat. Levelezősőknek beiratkozás: Csüt- péntek napközben. Igen, a külker nem egy ilyen kiugrom az ebédidőben az elte/bme/corvinus távon van. Szurprájz kettő, hogy hétvégén már tanítás. Úgy tűnik, esélytelen, hogy amíg össze nem kötözöm....höhö kötözöm...freudi elírás..költözöm a barátommal nem tudjuk megvalósítani azt, amit kicsit több mint 3 hónapja nem tudunk:D Arra megy EGY pöppet várni kell.
Igazából nem tudom mit akarok csak teljen le a 29 perc... Aztán husselinnen....hogy változatosság kedvéért megint a kismackómmal találkozzam:D borzadáj egy hét különtöltött idő tönkre tesz. Remélem őt is!

Juj örök hála Nórának amiért a groovesharkot megmutatta:D
Kinek hiányzik már a letiltott youtube?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://barbin.blog.hu/api/trackback/id/tr345051406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása